Min nya kompis

Världens bästa pappa köpte dammsugare till mig idag! Han sa att han också behövde en ny och aldrig skulle kommit iväg annars. Inte klagar jag, snarare tvärtom. Sa att vi kunde byta ut våra tv-apparater nästa gång, men pappa verkade inte nappa på den idéen, alltid värt ett försök… eller?!

Min ljusblåa kompis är som gjord för mig och min lägenhet. Allergifilter (städningen blir kanske roligare utan allergiattack), extra lång sladd, speciellt munstycke för mina fina trägolv och så kan den säkert göra massa andra häftiga saker som att suga damm. Är så glad att jag nästan vill testa den direkt, men bara nästan. Får spara det till imorgon, ha något att se fram emot liksom. Och igen: Tack världens bästa pappa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *