En dag som alla andra fast annorlunda

Klibbigaste dagen i mannaminne. Eller nåt. Varmt, fuktigt och utan minsta bris bredvid en varm kaffemaskin mellan nio och halv sex. Svettats mer än under ett träningspass idag, kanske blir smal av att jobba det vore ju ett plus. Vid stängning kom min bror med sambo in och vi gav oss alla tre ut på jakt efter studentpresent till kusinen. Jag var klibbig och trött, min bror var trött och grinig (och mest hatar han shopping) och Ulrika hon var glad och shoppingsugen. Efter lite planering och shopping cyklade jag hem, min bror gick hemåt och Ulrika stannade lycklig kvar i stan för att se om hon kunde hitta något mer. Inte lätt för Ulrika att få oss två entusiastiska idag, hahha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *