Såhär psyksjuk är jag

Hittade den här sidan igår. Jag besvarade några frågor och ovan är mitt resultat. Fantastiskt så bra internet är. Det kan visserligen vara dumt för de som kanske har en diagnos, men jag skrattar gott åt mitt resultat. Speciellt om ni läser följande kommentar:

Det är alltså bevisat att jag är lite smartare än alla andra. Jag tillhör alltså inte den galna skaran utan den med originella tänkare. Det är i alla fall vad jag vill tro. Nu vill jag inte påstå att jag är så insatt i psykiska diagnoser, men skulle vila påstå att testet lyckades rätt bra med mig. Jag känner igen mig i de flesta av mina ”diagnoser”. Det finns få saker som är så intressant som människan, dess psyke och handlingar. Mest fascinerande är det att denna infon får de fram efter dryga fyrtio frågor. Som hobbypsykolog är jag nu lycklig.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *