Rött som blod

Drog i lite rödfärg i håret idag. Blev plötsligt sugen på att klippa av lite på längden och göra håret tjockare. Alldeles vilt och galet vill jag ha! Lite som en blodröd lejonman. Tyvärr tillät kontot bara en hemmafärgning, men det är bättre än ingenting.Får tupera sönder min kam istället.

Just nu är mitt humör på toppen av ett berg. Det har inte riktigt varit där hela dagen, men så är det ibland. Lägenheten är färdigröjd och plötsligt typ 10kvm större, haha. Det enda som fattas är diskning, städa golv och köpa blommor, sen är jag redo för mäklare. Känner knappt igen mig i min (numera) fina lägenhet.

Tog det mogna beslutet att inte plugga nu, utan istället strunta i alla måsten och bli lite fuller. Träffa trevliga, glada människor och dricka vin. Kan tycka att det är lite okej. Visst håller jag inte måttet (mitt eget mått) och är inte så flitig som jag önskar, men jag vill inte deppa ihop och ruttna i min fina lägenhet. Hemtentan får ta lite längre tid bara, jag får sänka kraven på mig själv och må bra istället. Det var en klok människa som sa till mig i början på veckan att jag måste andas också, ikväll ska det jävlar i mig andas!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *