Rehab i november

Vi ska börja med ett nytt inslag i P4 Drive. Sociala medier ska få en del i programmet och det är jag, Sophia, som ska leverera. Inslaget är med för första gången i tisdagens program och då presenterar vi lite kring ämnet. Därefter kommer jag att gästa studion lite då och då och berätta vad som händer i bloggvärlden, på twitter, facebook och andra interaktiva medier. Detta har då lett till att jag har skaffat en twitter idag och kan därmed twittra och facebooka och läsa bloggar med gott samvete under praktiken. Jag kommer alltså totalt grotta ner mig i sociala medier en tid framöver och är rätt övertygad om att ett större beroende kommer att skapas. Jag bokar redan nu in mig på rehab i november!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *