Om ni undrar vad jag gör

Jag slutspurtar med plugget. Sju dagar och fyra inlämningar kvar. Böckerna är på närmre femhundra sidor var och på måndag förmiddag ska den stora uppgiften lämnas in för opponering. Helgen spenderas alltså med näsan i böckerna och fingrarna på tangenterna. Kanske lika bra det för ute är det grått, blött och blåsigt, otrevligt uteväder om jag får säga så.

Oroa er inte, jag tar pauser ibland. Nästa paus blir diskning, därefter ta bort nagellack och fila naglarna. Och känner jag mig nöjd med dagens arbete blir det kanske en pizza till Melodifestivalen ikväll. Herregud, kan man få en trevligare helg än så här?! Kan ni inte berätta för mig om det roliga (eller kanske tråkiga) ni gör i helgen? Jag kan leva genom er tills min fritid är åter om en vecka.

2 reaktioner till “Om ni undrar vad jag gör

  1. Meja undrar hur det går med uppfinningen med en näs-värmare? berättade för henne för länge sedan att du alltid frös om näsa och ville uppfinna en värmare för just nästan och för någon vecka sedan undrade meja hur det gick? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *