Nu tänker jag gnälla och tycka synd om mig själv

Där är belöningen! Igår var allt så bra, kände mig motiverad och hade kontroll över situationen livet – alltså jonglera jobb, skola, socialt liv. Idag inte lika mycket. Får mail från min lärare klockan tre om att jag som inte kan närvara på seminarierna måste skriva 1500 ord i textpresentation och 500 ord i opponering. Jag trodde jag skulle skriva (som alla andra) 500 ord i textpresentation, men göra opponeringen skriftligt eftersom alla andra gör den muntligt. Nu är jag rasande/förtvivlad, deadline är imorgonbitti. Läraren tripplade arbetsbördan för mig några timmar innan deadline. Hur elakt är inte det?!

Dessutom har jag tandvärk. För tredje dagen i rad, så det är jättesynd om mig just nu. Det finns dock bara en sak att göra. Koka en stor kanna kaffe och börja plugga. Jag har delat upp kvällen; börjar med ett tvåtimmarspass plugg, därefter en timme med dusch, te och macka, så två timmars plugg och timmes vila, sedan pluggar jag tills jag somnar med huvudet på tangentbordet och hoppas jag hunnit skicka in textpresentationen i tid. Men när den elaka läraren slutat vara elak och skolan är slut (bara fyra veckor kvar) så är det jag som dricker bubblig rosa Moët.

Tips! Vill ni nå mig idag: Sluta, om det inte är på liv eller död eller möjligen ett uppmuntrande sms. Jag är arg och vill inte bli störd i mitt arga plugg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *