Min sjuka dator

Någon god morgon vet jag inte om det är precis. Vaknade genomsvettig. Låg på rygg och hade en svettpöl mellan brösten. Rätt äckligt. Det lustiga är att det inte var varmt, jag hade inte någon mardröm (vad jag minns), jag var bara svettig. Visserligen med en känsla att något kommer hända snart. Något dåligt. Inte mig, men någon nära. Jag vet inte, hoppas känslan är fel.

Idag hade jag massor av planer, men känner mest för att ligga på soffan och klappa min sjuka dator. Ärenden skall göras idag eller kanske imorgon. Bibliotek, Arbetsförmedlingen och datoraffären (?). Vill inte påstå att det är roliga ärenden, men det måste göras. Sak samma, ska äta min gröt och dricka mitt kaffe nu i alla fall. Det vet jag.

Postad i OkategoriseradeTaggar

En reaktion till “Min sjuka dator

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *