Min knasiga vän

Telefonen ringde tjugo i sex i morse. Som vanligt svarade jag med ett nyväckt stön. Då fick jag höra: -Jag älskar ditt stön Sophia. Det visar sig vara en av mina bästa vänner, som efter en natt i festens tecken gått hem med en tjej. Den nypåsatta tjejen ligger vid denna tidpunkt och sover och min vän ville ha lite sällskap när han lagade mat. Och eftersom jag alltid svarar i telefon fick det bli jag som var sällskap.

Samme vän ringde mig vid halv elva igen. Denna gången kom han inte in i sin lägenhet och behövde värma sig lite eftersom hans jacka var kvar på krogen. Så jag fick besök i morse av en kramsjuk, bakfull liten sak. Man kan inte annat än att älska sina vänner när han kommer in från snön iklädd byxor, skjorta, mössa och ett leende.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *