Med solen i ögonen

Sitter inne med solen i ögonen, ser verkligen inte mycket av det som händer på skärmen. Idag har jag åkt nercabbat. Med värmen på max och strålande sol så var det hur skönt som helst. Mari hämtade upp mig, så tog vi en fika i Trelleborg och körde en liten raggarrunda, haha. Så jäkla fint väder ute idag. De gamla här klagar på att det blåser kallt, men vadå det är ju soool och flera plusgrader ute. Jag ska alldeles strax slänga mig upp på cykeln och dra till pappa för påskfirande med hans lilla gäng. Men först ska jag njuta av kaffet och solen. Illusionen av att sitta ute en varm sommardag när jag i själva verket sitter inne nära ett fönster en blåsig vårdag…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *