Med rätt att vara häftig

För ett tag var jag hos hudläkaren för en liten koll. Jag är ju en rödhårig blekfis med hudcancer i släkten, så risken för hudcancer är rätt stor. Därför försöker jag hålla koll på mig själv, upptäcka eventuell sjukdom tidigt så jag slipper bli dundersjuk när cancern möjligen gör entré. I alla fall så påpekade min läkare min ljusa blåa ögon. Hon sa att även de var extra känsliga för solen, precis som min hud, och därför bör jag vara väldigt noga att skydda mina ögon med solglasögon. Man tackarrr! Jag råkar ju älska solisar. Ser så häftig ut (jag råkar ju alltid vara häftig, men solisar hjälper…). Nu har min läkare sagt att jag måste se häftig ut när solen är framme. Jackpot för en solglasögonälskare som jag.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *