Med en doft av kräftor

Vilken skiva! Jag åt ett kilo kräftor, spelade volleyboll och fick mer uppmärksamhet än vad jag förtjänar. Det kliver in en snygg kille på festen, han visar sig vara 19. Okej, så han är lite yngre, men han beter sig äldre det kan jag acceptera. Så visar det sig att killen är bög. Vilken nitlott. Eller, han var sjukt trevlig och det är tjejer världen över som missar denna heting. Därefter var det en 39-åring som raggade friskt på fröken, med oanständiga förslag och allt. Inte för att jag klagar på uppmärksamheten och det kan ha varit så att jag uppmuntrade honom. Anklaga mig inte nu, lite roligt får väl en tjej ha?! Så ska ni också veta att jag tackade nej till förslagen och tog bussen till Malmö.

Nu sitter jag alldeles trött i gårdagens smink och doftar… ja, kräftor, gammal fest och… Äh, jag går och duschar istället. Ni behöver inte läsa om min dagen-efter odör.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *