Majblommedilemma

Kom en man till receptionen nyss och gav mig en majblomma som han hittat på marken. Han tyckte jag skulle sätta på mig den. Men det blir ju så fel. Vad jag än gör så blir det fel.

Om jag använde den som om den vore min, tror folk att jag är en snäll och duktig tjej som hjälper små barn och köper majblommor. Detta är ju FEL, jag har inte betalat ett öre för den. Herregud är jag så snål att jag inte kan lägga en tia på en majblomma utan ta majblommor som blivit upphittade på marken?!

Om jag skulle slänga den, så kommer städerskan komma och tro att jag är elak och nonchalant som går och köper en majblomma och sen bara slänger den. Skulle hon inte se den så kommer hon säkert göra sig illa på den långa och spetsiga nålen på den.

Nu ligger den på mitt skrivbord och hånar mig. Om någon ser den ligga här kommer dom tro att jag inte kan säga nej när barnen kommer och säljer majblommorna, men att jag inte riktigt vågar använda den. De kommer tro att jag är en riktig mespropp.

Hur jag än gör så är det FEL, FEL, FEL!!

Nu vet jag! Jag smyger bort till en del av huset jag inte är i så ofta, letar rätt på en papperskorg och voilá allt är glömt och jag är oskyldig, hehe….

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *