Må Sophiafredagen börja

Tillbaka i Karlstad. Hur instängd jag än känner mig i denna staden just nu, så är min lägenhet ändå mitt hem. Jag är glad över att vara hemma i lägenheten, glad över att vara hemma där min extrafamilj finns men vill ändå hem till Malmö. Tror ni jag lyckas övertala ett gäng värmlänningar och en finne att flytta till Malmö med mig?!

Nu är det Sophiafredag. Den börjar alldeles strax med en tur till Ica för lite inköp av godsaker och uthämtning av ett paket. Hämta lite sushi på hemvägen. En lång dusch, kanske ett bad, hårinpackning och annat lyxigt. Efter det väntar soffan, mat, lite gottis, kanske en film och bara vara. Njuta av ensamheten. Det är min Sophiafredag, jag ska rå om mig själv. Vad ska ni göra?

Postad i OkategoriseradeTaggar

En reaktion till “Må Sophiafredagen börja

  1. Först Kaptensgården och After Work sen hem och äta räkmacka med vitt vin.
    Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *