Lite mindre storebror

Dagens Nyheter berättar att hyresvärdar inte får använda dataregistrering för att spåra vem som inte städat tvättstugan efter sig. Jag säger bara tack! Jag har i min förening där jag nu bor en gång fått en lapp angående just en ostädad tvättstuga. En halvtimme efter min tvättid får jag en lapp i min brevlåda om att jag inte städat tvättstugan efter mig. Jag lämnade tvättstugan exakt som den såg ut när jag kom dit, men det har inte med saken att göra. Jag kände mig förföljd och kränkt. Jag var hemma, de hade kunnat ringa på min dörr och säga att de fått klagomål om städningen och bett mig städa bättre nästa gång i så fall. Jag insåg då att föreningen har möjlighet att se precis när jag tvättar, när jag kommer hem, när jag bokar tvättid som jag sedan inte utnyttjar. Har de riktigt tråkigt kan de kartlägga mitt liv och mina rutiner. Det är en obehaglig tanke.

Postad i OkategoriseradeTaggar

En reaktion till “Lite mindre storebror

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *