Konsten att hålla sig vaken och motiverad

Snart ger jag upp. Har pluggat i stort sett hela dagen och kommer ingenstans. Det är få ord som skrivs och det jag läser förstår jag knappt. Hade kunnat tro att min lärobok såg ut som på bilden, men det gör den inte. Den är ju inte ens på svenska. Och den förklarar konstiga teorier jag inte förstår, men som jag ska diskutera. Det kan ha att göra med att det är eftermiddag också. Jag dör litegrann på eftermiddagarna. Jag är fokuserad på morgonen och på kvällen/natten, men eftermiddagen…

Dagens schema var att plugga fram till halv åtta, för att sen laga mat och börja jobba med styrelsegrejer. Tror jag ångrar mig lite och fixar käk nu, tar en timme i soffan och sen skriver jag klart en teori och därefter får det bli styrelsejobb. Bra plan?! Jag hade hellre varit i solen och grillat och tagit ett glas vin, men det går ju inte för sig. Eller ett glas vin kan jag ju ta, sålänge jag pluggar samtidigt. Ja, vin och plugg och jobb, det blir väl en trevlig torsdagskväll.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *