Kärlek på distans

Tog mig hela vägen till Nicke och Martin idag (hela ett hus bort) och där har vi haft lördagsmys på hög nivå. Älgfärs och pasta till middag, marängswisch (eller hur det stavas) till efterrätt, Robinson och två filmer. Lite tv-spel fick killarna in med, tur är det att de har två tv:s bredvid varandra för Martin har spelat ungefär hela kvällen. Härligt med vänner som inte orkar festa när jag har nykterhetslöfte.

Nu lyssnar jag på Eddie Vedder, kan vara världens topp tre sångare. Kommer inte på någon bättre just nu dock. Visste inte förrän idag att han gjort sologrejer. Eller grej. Ett soundtrack till Into the wild. Bra är det i alla fall. Hans röst är helt fantastisk. Synd att han är 20 år äldre än mig och har tjej och barn. Annars… Äh, jag ska kanske sluta drömma om kändisar. För hur stor är chansen att Johnny Depp eller Eddie Vedder dyker upp i mitt liv? Nu när Stephan fått låna min gamla mac, påpekade han subtilt att ungefär 90% av filmerna på den var filmer med Johnny Depp. Hade han tittat på min musik hade han nog upptäckt väldigt mycket Pearl Jam med. Ska nog sätta på en Johnny Depp film och somna till. I väntan på min riktiga prins får jag nöja mig med min filmprins och musikprins!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *