Kaffe med mjölk?!

Började dagen med att vakna genomsvettig. Inte alls likt mig och det är definitivt inget trevligt sätt att vakna på. Vaknade dock en inbjudan till kräftskiva, det var trevligt. Har gått igenom en del jobbmail jag ignorerat de senaste dagarna. Läst, svarat, tänkt, antecknat och kommenterat. Nu funderar jag på en promenad i solen eller fortsatt jobb (jobbsökande rättare sagt).

Min kropp jävlas bara med mig. En lätt förkylning, ont i bröstet, öm i hela kroppen, trött och magen ska vi inte tala om. Investerade i magsårsmedicin igår. Okej, den är till halsbränna och sura uppstötningar också, men magsår låter häftigare. Den knaprar jag i mig som om det vore godis. Köpte mjölk också. Till kaffet. Huu… Jag vill ju ha svart, men får väl lyda min mage ett tag. Men inte ska jag klaga, humöret är ju på topp i alla fall.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *