Just nu

Tack för era kommentarer om piercingen. Visserligen endast tre kommentarer, men på min blogg är det mycket och jag är så glad för era åsikter. Tror visserligen jag behåller den en månad till. Var nyss fyllda 16 när jag gjorde den så väntar tills jag är nyss fyllda 26 med att ta bort den. Känns rätt så va?!

Nu sitter jag i soffan med min vetekudde och lider. Ryggen är så trasig att det strålar upp i nacken, ut i armen och gud vet icke vad den ställer till med mer. Nu är det dock ekonomiskt typ omöjligt att göra något åt det. Vänsterarm/hand saknar en del känsel, kraft och motorik nu. Ska kanske gifta mig med en kiropraktor, naprapat eller varför inte en massör?

Har just klagat på SJ för alla mina förseningar i jul, får se vad de säger om saken sen. Nu ska jag pilla ihop en annons till Cerforum och kanske göra lite kommentararbete till skolan.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *