Juridisk abort

Det finns många orättvisor man kan koppla till de olika könen. Lyssna på en feminist i några minuter så får du en hel lista med exempel. Tyvärr tar många upp orättvisor mot kvinnor och ignorerar de orättvisor det finns mot män. Det finns framförallt EN orättvisa jag är villig att slåss för. Den juridiska aborten.

Det pågår en het debatt just nu om kvinnor som föder barn mot männens vilja. Jag skrev för ett tag sedan om Pelle som gett ut en bok om hur det är att bli pappa mot sin vilja och tvingas kämpa för att älska sitt barn. Många kvinnor har upprörts av detta och tyckt att det är för jävla dåligt att männen inte ställer upp.

Kvinnorna har valt att föda ett barn mot männens vilja. Hade kvinnorna känt som mannen hade hon gjort en abort. Det finns inget mannen kan göra för att tvinga kvinnan till abort, det är kvinnans beslut. Jag tycker att mannen också ska få ta ett likvärdigt beslut. En man ska kunna göra en juridisk abort istället för att bli pappa mot sin vilja. Det är vad jag tycker. Jag tycker även att man kanske ska se till att skydda sig mot en graviditet om man inte är i ett förhållande. Men, det är bara jag, jag står på männens sida. Vad tycker ni?

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *