Julshow

Igår vankades det julshow och julbord. Riktigt bra show, skrattade så jag nästan grät en gång annars mest fnisser, typ konstant, haha. Och maten! Proppmätt och lite till blev jag. Julmat är ju något av det bästa. Fick jäkla ont i magen av maten bara. Men inte stoppar det en glad Sophia, så hem till Nicklas fick det bli. Där var det lite fest. Jag höll nästan mitt nykterhets förbud. Ingick öl och snaps i julbordet, så fick offra mig lite :)

Jag följde även med ut och dansade, eller stod och rörde mig lite rytmiskt i den hörna vi hängde. Trängas på ett trångt och svettigt dansgolv när jag är nykter är ingenting jag gärna ägnar mig åt. Just det! Det snöade!! På väg till krogen började det snöa, tro lilla jag blev lycklig? Idag är det bara slask kvar, men det får räknas.
När jag väl var hemma var magen riktigt arg på mig. Så låg och vred mig i smärtor halva natten. Fick sova nånting mellan två och tre timmar innan jag skulle upp och köra Boss till jobb. Så trött att jag körde fel på vägen hem. Körde förbi stan helt enkelt. Kunde ha slutat i Göteborg eller nåt. Nu gör jag det jag gör bäst. Ligger på soffan och vilar. Ont har jag. Trött är jag. Fick ställa in min Stockholms tripp idag. Mycket tråkigt, men hälsa får gå först, eller nåt…
Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *