Julkalender?

Nej, eftersom jag letat ihjäl mig efter en vanlig julkalender, jag pratar luckor som inte döljer choklad, inte heller den varianten som tv och radio har. Vet ni vad? Sådana finns inte längre, inte vad jag har hittat i alla fall. Så någon lucköppning blir det inte för mig i år. Däremot har jag ett datumljus som fått brinna lite idag.

Idag har jag gjort klart och lämnat in fredagens deadline till skolan. Känns bra att vara tidigt ute för en gångs skull. Tidigt ute var jag däremot inte när jag kom till sjukhuset idag. Klockan två hade jag tid, skulle registrera mig en kvart inn
an enligt kallelsen. Jag var inte ens halvvägs till sjukhuset när klockan var kvart i. När jag är framme så finns det givetvis inga lediga parkeringsplatser, så där yrade jag runt rätt länge. Sedan var det givetvis lång kö till receptionen. Tio över två kommer jag till kirurgavdelningen, hinner inte sätta mig i väntrummet förrän en sköterska säger: Sophia? Vi har väntat på dig, kom med här. Haha, inte ofta det händer precis.
Nu sitter jag här med datorn i knäet och ska jobba lite. Med betoning på lite, är rätt trött efter dagens äventyr. Eller det kanske beror på blodet en sköterska snodde från mig? Mest troligt beror det på att jag är tröttast i världen, men kul att kunna skylla på nya anledningar.
Postad i OkategoriseradeTaggar

En reaktion till “Julkalender?

  1. Tro det eller ej men jag hittade riktiga ADVENTSKALENDRAR i Chicago, med choklad i! Tacka vet jag tyska julmarknader.. de hade tom svensk julmust och pepparkakor =P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *