Jag vill tacka min kropp…

…för att den utmanar mig. Den där hemska tröttheten jag vaknade med vill inte ge sig, trots promenad, dusch, kaffe, mat. Ögonen stänger sig själva hela tiden och blir svårare att öppna efter varje blinkning. Dessutom har tröttheten fått sällskap av en fruktansvärt brutal huvudvärk. Inte heller här har något hjälpt. Nu ska jag försöka att med trötthet och huvudvärk skriva hemtenta och hemsidetexter. Deadline närmar sig i rasande fart. Helst vill jag lägga mig på soffan och sova lite, men klockan är redan tre och jag har inte producerat något vettigt idag, då energin har lagts på att bli av med trötthet och huvudvärk. Eftersom det inte verkar lyckas så är det väl dags att försöka sig på texter.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *