Jag vill också

Fredag idag. Alla verkar glada för att det är helg. De är lediga på helger. Jag jobbar idag och imorgon. Och på söndag måste jag plugga för på måndag har jag skola och jobbmöte och sen drar jag till storstaden för jobb och möte och… Ni fattar nog. Jag är avundsjuk på er som är lediga på helgen. Inte för att jag vet vad jag skulle göra, men ändå. Idag börjar jag jobb elva, så passade på att stiga upp tidigt och jobba på en recension. Igår somnade jag från recensionen mitt i en mening. Idag håller jag mig vaken, inte för att jag lyckas skriva något jag anser vara vettigt, men jag skriver i alla fall.

2 reaktioner till “Jag vill också

  1. Tackarr!!! Jag är ju trots allt superstjärnan i mitt liv! och driver en blogg om mig själv… ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *