Jag och Reinfledt

Freddan (som jag kallar honom) och jag är typ bästa polare nu. Han gick förbi mig med bara en halvmeters avstånd och mötte min blick. Fatta vad vi är tajta nu. Idag har det blivit lite seminarier, lite Allians och massor av värme. Fötter och ben pulserar och är svullna efter nästan sex dagar av ca en mils promenad dagligen. I sandaler/ballerina och i massor av backar och kullersten och usch… Ja, just det. Tröttheten tar överhand och flamsandet avlöses av irriterade utbrott. Allt roligt överväger dock det negativa. Förra året var det inte irritationer, då var det hat så jag trivs rätt bra detta året faktiskt. Nu ska vi snart ner till Mona Sahlin och henne förband Moneybrother. Det är niiice. Alltså Moneybrother, inte Mona.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *