Jag har tappat mitt minne…

Inte mår jag bättre idag heller. Möjligen gladare då radion ringde och undrade om jag kunde jobba idag. Det gick ju inte eftersom jag är i Kristianstad, men de ringde i alla fall! Får hoppas på sjukdom på radion snart igen. Klockan är inte så mycket ännu, men trots det har jag hunnit lämna in en grej till skolan och njutit av en hotellfrukost till tonerna av Shaft. Nu ska jag snabbt fixa ihop några diplom till… Gud, vad var det till eller för? De ska vara klara idag och delas ut i helgen. Oj, nu får jag leta i huvudet eller ringa några samtal för jag måste ju veta vad jag ska göra. Aja, jag hoppas i alla fall jag hinner med en snabb tur i Kristianstad innan jag åker upp för årsmöte och FUM. Nu, jobb…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *