Jag fick loss tummen

Fick en hel del gjort idag tillslut. Hatar när jag blir helt ineffektiv och inte har lust. Lite kaffe och en halvtimme på soffan och rastlösheten var ett faktum. Effektiviteten var genast tillbaka. Ett visst sug drog mig ner till Konsum, kom hem bland annat frukt och melon till en fruktsallad. Problemet var bara att jag inte orkade skära alla frukter, så blev ingen fruktsallad idag. Imorgon kanske.

Jag kommunicerar med min ena lärare via Facebook, vi pratar skola och den hemtenta jag ska lämna in nästa vecka. Sociala medier har fått en ny innebörd, jag gillar det. Sociala medier är mycket mer än skvaller och statusuppdateringar. Det finns så mycket potential som inte utnyttjas. Otroligt spännande att se hur det kommer utvecklas i framtiden.

Nu ska jag kika på kläder på favoritsidan Nelly. Inte köpa, bara drömma och inspireras.

[ad#Nelly banner]

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *