Jag är svag

Idag är jag verkligen svag. Hela kroppen är skakig, huvudet ömmar och är tungt. Matlusten är borta. Bröstet känns tung och halsen svullen. Förut mådde jag bra, då hade jag bara en fruktansvärd huvudvärk. Nu är jag svag. Det kan bero på att det är söndag eller på att jag drack vin igår, eller på grund av den 90 kilo tunga killen som landade på mitt huvud igår, eller att jag legat ute och blivit mosig i solen idag. Det kan också bero på, ve och fasa, att jag håller på att bli sjuk.

Insåg nyss att det enda jag ätit idag är lite grillat kött. Jag är inte hungrig, jag är inte sugen, jag vill inte äta. Måste ge kroppen energi. Varma koppen räknas väl som middag? Bra, för det ska jag trycka i mig innan sängen. Kanske busar till det lite imorgon och struntar i väckarklockan. Ja, det förtjänar jag nog allt, en sovmorgon!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *