Jag är inte sjuk och hör sen!!

Har skaffat ett nytt mantra idag: Jag är inte sjuk, jag är inte sjuk, jag är inte sjuk… Känner mig lite småfebrig och bröstet gör ont ont ont. Så herr Ipren och Fru Panodil får jobba hårt denna vecka. Jag hinner absolut inte vara sjuk nu. Imorgon ska jag vara live i radion, men först ska manuset skrivas, efter sändning ska jag bege mig till styrelsemöte innan jag får däcka i min säng. Onsdag sedan blir det praktik och därefter direkt till sittning. Sedan har jag MASSOR av planeringsarbete. Anna ska på semester och jag blir producent för programmet så allt blir klart för Gustav att bara sända sen. Så sjuk kan jag inte vara. Mantrat kanske funkar…. Jag är inte sjuk, jag är inte sjuk, jag är inte sjuk…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *