Ibland skenar fantasin

Hade ett långt telefonsamtal med Stephan nyss. Någonstans gick vårt samtal ur spår. Om Nicke i vintras inte hade fått sin lägenhet på Norrstrand, skulle han flyttat in till mig och bott i min lägenhet tills vidare. Då sa Stephan att det vore kul om jag och Nicke hade blivit ett par då. Jag menade att jag hade varit för uppkäftig och därmed hade Nicke börjat slå mig till slut. Detta sätter Stephan i en knasig situation då han blir tvingad att välja sida mellan två av hans bästa kompisar. Självklart kan han inte välja den som misshandlar en tjej. Stephan kommer då i riddarrustning på en vit häst och räddar mig från mitt destruktiva förhållande. Vi blir således ett par, dock inte lyckliga. Men utan blåmärken. Stephan förnekar att jag är kvinnan i hans liv, trots en ridderlig insats för att rädda mitt liv. Ibland spårar det, som sagt ur…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *