Världens vidrigaste dröm

Inatt drömde jag att min mamma var döende. Hon hade tre dagar kvar att leva. Jag var den enda som tog hand om henne, men var rädd för henne. Vågade knappt vara nära henne. Jag var mest arg. Så till slut kom min bror och någon annan (tror det var min mormor som varit död i flera år). Då bröt jag ihop och störtbölade. Vaknade av att jag låg och snyftade i sängen.

Ville ringa mamma och kolla så hon var okej, men det är kanske inte så populärt klockan tre på natten. Ville ha någon bredvid mig i sängen att gosa in mig i, men inte heller det fanns. Förutom min kramkudde. Och anledningen till att jag drömmer så här hemskt är med största sannolikhet för att jag började skriva på en grej om mammas cancer (hon blev friskförklarad för massor med år sedan). Men ändå en vidrig dröm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *