Vad gör jag av all extra tid?

Jag var hemma halv fem idag. Jättekonstigt för tidigare i höst har jag inte varit hemma förrän sju. Jag har massor av extra tid helt plötsligt. Imorgon jobbar jag halvdag, därefter är jag ledig i över två veckor. Tidigare tyckte jag det skulle bli skönt, nu tänker Herreguuu vad ska jag göra med all tid?! Självklart sovmorgon. Så ska jag börja träna. Fira jul och nyår, men sen då?! Tvångsumgås med nära och kära är mitt bästa alternativ, eller vad tycker ni?

3 reaktioner till “Vad gör jag av all extra tid?

  1. Tvingas att umgås? Hade nog varit roligare om du själv valde vem du vill träffa och när. Men om du nu ska tvingas så kan jag offra en dag till att tvinga ut dig på något skoj ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *