Trär på mig tänkarhatten

Nyss varit på möte med bostadsrättsföreningen. Ångrar att jag inte engagerat mig i styrelsen just nu. De hade jag fått vara med och bestämma. Okej, vi tar det från början.

Vi ska göra stambyte och få nya badrum. Det är en bra grej. Att jag nyss varit på informationsmöte och att allt är i uppstart är också en bra grej. Nu kommer det dåliga. Inredningen. Får föreningen (styrelsen) bestämma ska allt vara skitfult. Lysrör. Toapappershållare och handdukskrokar samma som på lågstadieskolan och andra offentliga inrättningar. Handfat större än badrummet. Duschdraperi. Visst får jag göra egna val och byta ut och lägga till, men det kostar.

Jag vill inte ha fula standardgrejer. Som är dyra! Jag har googlat nämligen och funderar på om det inte vore billigare att låta de göra fult badrum och fixar duschdörrar, badrumsskåp och krokar själv i efterhand. Har de någonsin besökt IKEA eller Bauhaus?! Jag plockar fram miniräknaren, papper och penna och räknar ikväll. Sedan skickar jag ett mail med så många frågor att projektledarkillen blir tokig.

Jag tvivlar inte på deras kunskaper, däremot tänker jag vara nöjd med mitt nya badrum utan att gå i personlig konkurs. Kalla mig kontrollfreak eller bitch, men så är det! Hade jag suttit i styrelsen hade jag kunnat övertala de andra att gå på min linje.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *