Tänkte jag skulle bli mästarinna på soppa

Soppa är ju gott och värmande, det är två saker jag gillar väldigt mycket. Tänkte att jag ska förfina mina kunskaper inom soppkokning och börja kalla mig mästarinna. Igår gjorde jag ju kycklingsoppa, den har jag just ätit till lunch också och det finns mer kvar till middag. Toppenbra. Till soppan äter jag alltid en knäckemacka eller annan form av bröd men oftast knäcke med ost. Mamma gjorde alltid så, jag undrade länge varför. Tänker att det är för att det inte ska skvalpa så mycket i magen. Om jag ligger på rygg och guppar med magen så kan jag höra hur det skvalpar. En gång skvalpade jag så mycket att jag kräktes, sedan dess är skvalpandet i magen inte lika skoj då känns det bra med en knäckemacka som minskar skvalpandet. För soppa är ju bara bra. Nej, nu får det vara färdigsvamlat för ett tag. I alla fall om soppor och skvalpande.

En reaktion till “Tänkte jag skulle bli mästarinna på soppa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *