Nektarin eller Persika och en klänning

Sitter här och äter… ja, vad är det egentligen jag äter? Kan aldrig minnas skillnaden på nektarin och persika, den ena är luden den andra inte men vilken är vilken? Man kan tycka att jag borde veta eftersom jag arbetat på torget i Skanör och sålt frukt och grönt, men vissa saker lär man sig aldrig.

Idag har jag varit hos Jessica och provat klänningar. Ska på bröllop i helgen och lider av klädångest. Kom hem med två klänningar och fortsatte prova mina egna och inte tusan har jag mer klarhet i mitt val. Egentligen har min klänning inte så stor betydelse i sammanhanget, men man vill ju känna sig fin och trivas i sin outfit.

2 reaktioner till “Nektarin eller Persika och en klänning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *