Jag får inte ihop det

Mitt skrivbord just nu: jobbtelefon och extern hårddisk på pluggsaker, tvättstugenycklar, jobbskor, nagellack, doftljus och högar av papper jag knappt vet vad det står på. Jo, lika rörigt som mitt skrivbord är, är mitt huvud. Inte riktigt inne i det där vardagstugget ännu. Jag vill göra så mycket, träffa så många och ha Sophiatid, samtidigt som lägenheten ska vara städad och joggingskorna på lite oftare. Jag får helt enkelt inte ihop det och istället för att göra en sak och bli klar så hattar jag lite här och lite där utan att egentligen känna att jag blir klar med något. Får kanske städa mitt liv och försöka skapa en kompromiss så att alla mina viljor får något.

En reaktion till “Jag får inte ihop det

  1. Du är inte ensam om att inte få till det, det är prioriteringar som gäller. Hel och ren är en bra början.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *