Jag är tillbaka!!

Bloggen klydda som bara den igår, men nu verkar det funka igen. Jag blev väckt av flyttgubbar klockan åtta idag. Ni vet en sån maskin som går i trappor? En sån dunsade från åtta i morse i min trapp och eftersom jag inte var i säng förrän vid halv två igår var jag mindre lycklig av att inte få sova vidare. MEN solen sken och himlen var blå och det gav mig energi att vilja göra massa saker. Så gick det en halvtimme och tjocka moln täckte solen och den blå himlen. Dötrist… Jaha, det var ett inlägg om sömn och vädret, kanske jag som är dötrist och inte molnen…

2 reaktioner till “Jag är tillbaka!!

  1. Jaha :)
    Den appen ska jag kolla in, roligt med kamera appar faktiskt, som gör olika effekter och sånt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *