Idag är en viktig dag

Idag är dagen alla pratat om. Eller många i alla fall. Allsvenskans största match denna säsongen. Det är inte bara derby mellan de två bästa lagen denna säsong. Det är även idag Allsvenskan avgörs, tror jag. De som vinner ikväll kommer stå som vinnare i slutet av säsongen. Det är liksom pirrigt och nervöst. Man vill inte riktigt prata om det, trots att det kretsat i tankarna hela dagen. MFF-HIF, jag nästan ryser bara av tanken.

Jag kommer inte vara där. Av någon anledning så prioriteras de anställda till företagets säsongskort framför de anställdas småsyskon. Jag förstår inte varför. Däremot kommer jag följa matchen på annat vis, med MFF-mössan på huvudet. Och jag kommer kunna heja lika mycket som om jag vore på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *