I ett rum utan fönster i tre timmar

Med nytt smink och ett glatt humör cyklade jag i stormen till skolan. Eller storm är det inte, men motvind i alla fall. Tre timmar i ett litet rum med åtta andra personer diskuterandes text, stil, termer, skiljetecken, stycken, satsradning, metaforer, intryck, känsla… Ja det mesta som kan komma ur en text. Sju texter diskuterades och mycket lärdom sögs in. Men fyy för det lilla rummet utan fönster. Ett enda smalt fönster ut mot korridoren omges av fyra grå väggar. Tur jag tycker det är skoj det som sker inne i rummet i alla fall.

Ikväll funderar jag på att vara kulturell. Litteratur som scenkonst på Inkonst. Med huvudvärk och tiotusentals saker att göra, som deadlines, städning och läsning så känns det tveksamt att jag kommer iväg. Igår och idag har jag funderat på om jag har lite för mycket just nu. Skola, jobb, styrelseuppdrag, musikrecensent, utveckla mina egna idéer och få de nedskrivna och fritid(?). Lite mycket i kalendern nu och några veckor framöver. Jag gillar att ha mycket att göra, men jag vill även kunna prioritera mig själv, min fritid och mina vänner och familj.

En reaktion till “I ett rum utan fönster i tre timmar

  1. Hejsan! Vad kul att du gillar min blogg!
    Jag måste säga att det var en störtskön mössa du har på bilden! Var får man tag i en sån…? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *