Att överleva en zombiekatastrof

Igår på min powerwalk lyssnade jag på P3 Populär där de bland annat pratade om en ny abf-kurs. Att överleva en zombiekatastrof. Jag trodde först att det var ett skämt, men det var ju varken första april eller första maj och killen som ska leda kursen lät ju seriös. Jag gick hem och kollade upp detta. Och visst var det på riktigt!

På radion fick jag lära mig mycket vettigt. Som att man ska fylla ett badkar med vatten, hagelgevär kan vara bra om man vill skapa lite yta men kofot är nog det bästa vapnet och mycket mer. Han lät så allvarlig och jag gick och fnissade lite åt honom. Nu när jag funderat på det ett tag är jag sugen på att gå. Visst vore det värt femhundra spänn för att få reda på allt om hur man överlever en zombiekatastrof? Klicka på bilden för att anmäla er eller bara för att läsa mer.

3 reaktioner till “Att överleva en zombiekatastrof

  1. Det är ju något för dig, du har ju varit med om ett Zombieanfall en gång en natt i Karlstad….:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *