ge mig energi, tack!

Idag är jag så trött, vill inget annat än att sova. Håller hur som på att tvätta idag, tar på krafterna en dag som denna, fylld av trötthet, kyla, snor och annat som hör förkylning till. Har försökt få tag på min kirurg idag, men de har fortfarande jul och nyår, så får testa en annan dag igen. Jag ska försöka samla ihop lite tankar till en debattartikel, känns inte så motiverande just nu, trots att jag fått välja ämne och att det är på riktigt, kanske. Måste ju också samla mina tankar kring ett skolblogginlägg som måste skrivas imorgon eftersom torsdagen är vigd åt annat. Mitt i allt detta ska jag också försöka tömma landets rörigaste dator på saker jag inte vet var de finns. Inte vilka saker det är heller för den delen. Det värsta är att mitt i allt detta förmår jag mig inte till att göra mer än att ligga på soffan och vila. Hm, kanske delar med mig av något annat än sjukdomstankar senare om jag får någon sådan dvs. Nu ropar tvätten på mig…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *