Fyndat och pratat jobb

Lunch på stan med Sandra idag. Dömysigt som vanligt. Passade på att gå ett par ärenden när jag ända var där. Skomakaren, bibliotek och så fyndade jag en t-shirt för 29 kronor. Lycka för en fattig flicka är det. En enkel vit, lite oversize (kanske för att jag tog en XL) och helt perfekt inför sommaren. Kan matcha ihop den både till fest, jobb och andra tillfällen då kläder krävs.

Pratat med en kille på Malmö Kommun också. Om ett jobb. Han gjorde mig ännu mer taggad för jobbet, så nu ska jag se till att jag får det bara. Inte helt enkelt kanske. Speciellt inte då det verkar vara ett galet roligt projekt. Men han var trevlig och tillmötesgående, så nu får ni hålla alla tummar och tår för att han i alla fall vill träffa mig när jag är i Malmö nästa vecka.

[ad#La Redoute banner]

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *