Full rulle, kastrulle!

Hemma, blev halvdag på radion idag för att jag skulle till skolan på en grej, men så blev icke fallet. Får inte tag på föreläsaren och när allt blev knas i onsdags när jag skulle dit, så känner jag att det inte är lönt. Speciellt när jag själv anser att jag inte skulle behöva gå dit.

Tyvärr så är jag inte ledig för det. Jag analyserar personporträtt för fullt och igår på styrelsemötet fick jag en massa nya grejer som ska göras/layoutas/tas fram/beställas snarast, så ytterligare en djävulsdag tillkom denna vecka. Men tro inte att jag klagar! Jag har kvar min bra känsla i kroppen som kom för en vecka sedan. Jag är glad och förväntansfull. Ser fram emot nästa år, ser fram emot allt som händer nu.

Jag trivs med allt jag gör, med mitt liv. Trots att ryggen har brakat sönder och jag inte riktigt har tid till varken mig själv eller mina vänner. Jag får jobba på så kanske jag kan fredagsmysa lite senare.

Det är lite lustigt att jag kallar vissa dagar för djävulsdagar när jag faktiskt gillar dom litegrann.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *