Från ett kaos till ett annat

Hemma igen. Även då det inte är hemma sålänge till, så är det hemma för mig just nu. Jag lämnade ett underbart kaos av människor och kom hem till ett annat kaos. Flyttkaos och jobbkaos. Min sista hemtenta blir duktigt ignorerad tills på måndag eller tisdag nästa vecka. Då har jag lämnat Karlstad och jobbkaoset med lanseringen av den nya hemsidan bör vara över. Denna vecka har jag rest ca 160 mil med SJ. Kommande vecka blir det ca 210 mil, då både med SJ och lastbil. Och någonstans mittemellan ska jag jobba med hemsidetexter, servera på en fest och flytta allt innehåll i en lägenhet. Och packa. Men inte idag. Idag ska jag sova i min egen säng och njuta lite extra av det. Självklart ska jag drömma om min fina systerdotter. Har ni tur får ni kanske lite roligare inlägg i veckan, jag erkänner att de senaste dagarna inte varit mina bästa bloggdagar.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *