Första dagen på jobbet

Tro att jag är trött efter åtta timmars jobb. Herregud, jag är inte van vid att arbeta. Alltså någon annanstans än hemma. Måste dock erkänna att det gick bra. Rätt ovan vid maskinen, men jag fick till det och med lite mer träning då jävlar är det världsklass. Nya rutiner, nytt sortiment, ny kassa och mycket annat nytt  ska läras, just nu är allt mycket men egentligen är det rätt simpelt. Gick direkt till bian och nu sitter jag i soffan med micromat och en kopp te. Sen jäklar ska jag sova och hoppas att ingen ringer på dörren imorgonbitti. Om det inte är en snygging som kommer med frukost på sängen med tillhörande kramar, då är det okej dock inte så troligt.

Postad i OkategoriseradeTaggar

En reaktion till “Första dagen på jobbet

  1. nejmen va kul har du fått jobb? inte för att jag är förvånad, tvärtom. men va kul ändå! stor kram från Hanna och fadderdotter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *