En väska i sängen

Mitt dåliga samvete blev dövat av en klar skoluppgift och ytterligare en påbörjad. Väskan är packad. Men mest fantastiskt är att det bara är EN väska. En liten rullväska och en handväska, that´s it! Jag måste ha blivit en mästare på det här med packning efter de senaste årens resande. Hela min lista är avkryssad och endast en väska krävdes. Jag är fortfarande lite i chock över detta faktum.

Nu ligger jag i alla fall nerbäddad i sängen. Klockan är visserligen bara nio, men jag är trött och tänkte mysa lite med en film innan jag somnar. Klockan ringer ju 05.30 imorgon, så egentligen är det inte konstigt att jag redan är i säng. Jag är helt slut efter dagens äventyr, stan, plugg, svimmade förut också och packningen. Eller så är jag kanske trött i förväg inför morgondagens äventyr. Äh, vem vet trött är jag och filmen vill bli sedd. På återseende imorgon.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *