En udda rädsla

Läste just på Aftonbladet att det hittats massor med vrak utanför Gotland. Eller tolv stycken för att vara exakt. Jag finner detta väldigt intressant och vill veta mer. Men samtidigt får jag obehagskänslor i hela kroppen av dessa bilder och vill helst blunda. Det råkar nämligen vara så att jag är rädd för saker i vatten. Inte så mycket fiskar, jag älskar havet och gillar att bada. Jag är inte rädd för båtar, i alla fall inte det som är ovanför vattnet. I somras guppade jag i timmar i en gummibåt längs med Klarälven. Jag har fiskat hur många gånger som helst. Men undersidan av en båt, vrak, sådana fiskar som finns på typ 100 meters djup och andra konstiga saker i vatten gör mig rädd. Är jag ensam om denna udda rädsla eller kan man kalla det för en dold folksjukdom? Och hur blir jag av med den?

Postad i OkategoriseradeTaggar

En reaktion till “En udda rädsla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *