En snarkande drake på andra sidan väggen

Idag har jag suttit och tittat på lägenheter i Malmö på hemnet. Därmed har jag även skaffat mig några nya kärlekar. Lägenheterna i Malmö ÄR snyggare än lägenheterna i Karlstad. Om jag kommer flytta är däremot oklart. Har sökt mitt drömjobb här i Karlstad och jag menar verkligen drömjobb. Så håll alla tummar och tår för mig nu.

Igår somnade jag vid halv två och vaknade sex i morse. Vad hände med att jag är tröttast? Nu är jag dock tröttast, men det kommer inte hindra mig. Ska fixelifixa idag. Vet ni? Man kan tydligen maila Arbetsförmedlingen, så jag slipper gå in i de ångestlokalerna. Ska jobba ner veckans att-göra-lista så jag kan fokusera på fredagens och lördagens jobb i Stockholm och så jag kan njuta av min lördag när jag väl är tillbaka i Karlstad.

Just nu kommer det ljud från min granne som liknar en snarkande drake. Weird… Ska förresten gå ut och äta med Anna ikväll. (till mamma: det är halva priset på mat och jag har ju rikskuponger = inget dåligt samvete) Trots att vi bor två minuter från varandra har vi inte setts på evigheter och eftersom alla våra killar bangar (dvs jobbar) så blir det en riktig skvaller och fnitterkväll. Kan jag behöva, släppa alla tankar. Nu påbörjar jag arbetet med att-göra-listan. På återseende!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *