En rent för tidig morgon

Vaknade av mig själv vid sju-tiden idag. Inte okej eftersom jag inte somnade förrän vid två. Olikt mig att sen inte kunna somna om heller. Men, nu när jag ändå är vaken så kan jag försöka göra nytta. Ska tvätta klockan tio och fram till dess ska försöka röja lite här hemma och diska. Ska ladda lite med en kopp te först.

Igår spenderade jag kvällen hos Stephan med kaffe, film, benkrig, film, hårkli och en misslyckad filmtittning. Sjukt mysig torsdagskväll. Och mysjunkie som jag är trivdes jag som fisken i vattnet…. eller nåt.

Mari ringde även och ville ha med mig till Sonisphere i helgen, se Metallica, the Hives osv… Jag vill, jag vill, jag vill!! Men skulle bli en hel del pengar och en MASSA resande, inte så säker på att det funkar riktigt för min plånbok och tid, måste bestämma mig idag. Vad göra?!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *