En ny smilgrop

Ser ni?! Jag har fått en finne mitt på kinden. Eller som jag kallar den min nya, röda smilgrop. Idag har det varit fullt upp, Nicke ringde i förmiddags och var på väg till stan. Så jag slängde på mig kläder och mötte upp honom, jag skulle ju köpa en vallgrav och några riddare i rustning. Några vallgravar, riddare eller livvakter fann jag inte, men en säkerhetskedja fick jag allt med mig hem. Givetvis sprang vi på lite fikande vänner och vi stannade och snackade ett bra tag. Väl hemma kom Martin och lånade grejer, han löstes av av Stephan som fick mat, film och jobba. Han skruvade i säkerhetskedjan till mig, så nu kan jag leva i trygghet.

Har ju hunnit jobbat lite idag med, men det är ni inte så intresserade av. Söker lite jobb, skriver lite, pluggar lite, läser lite… ja, ni vet. Och nu ska jag packa. Tidigt imorgon åker denna donnan mot huvudstaden. En förmiddag med syster och söt guddotter och en eftermiddag full av möten som avslutas med en sittning i rymden. Lördagen fortsätter med möten. Men jag ska allt se till att blogga under tiden. Jag ska till och med blogga om mer saker än tråkiga möten. Kanske använder min intelligens till att skriva lite vettiga rader. Kommentera samtiden, kritisera korkade människor och kanske tipsa om mitt nya super duper schampo jag fick från Bangerhead förra veckan. Eller så skriver ni i kommentarerna vad ni vill läsa om, så ska jag allt tillfredsställa er. Nu packning, sen natten, klockan ringer ju i gryningen…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *